ONS TEAM

Wij werken met een zeer enthousiast en deskundig team van vaste pedagogisch medewerkers. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd volgens de laatst gestelde pedagogische eisen, bezitten allen het ehbo diploma en worden continue gecoacht en getraind.

Zij stellen zich graag aan u voor:

 

Milanda

Ik ben Milanda Rietjens en samen met mijn partner Leon zijn wij de trotse eigenaars van Kinderopvang Elsendorp. Ik ben  moeder van drie dochters.
Ik heb 25 jaar ervaring binnen de kinderopvang en het was een prachtige uitdaging om onze eigen kinderopvang op te zetten. Elke dag geniet ik van alle vrolijke kinderen die in onze huiselijke kinderopvang groeien en bloeien. Elk kind is bijzonder en ik vind het heel belangrijk om kinderen het gevoel te geven dat ze er mogen zijn. Ik ben zorgzaam en straal rust uit naar de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen en dat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Ik geniet erg van het zingen van kinderliedjes  en het voorlezen van mooie prentenboeken. Je zal mij vinden op alle groepen.

Groetjes,
Milanda

Rheina

Ik ben Rheina Hazenveld en woon in Gemert samen met mijn man en 5 jongens.
Ik werk sinds april 2016 met veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. 
Voordat ik in de kinderopvang ging werken heb ik 16 jaar als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis  gewerkt. Ik ben een creatief persoon en vind het fijn om met de kinderen creatief bezig te zijn, zodat zij zich kunnen ontwikkelen op allerlei gebieden. Bij kinderopvang Elsendorp heb ik ook de taak van aandachtfunctionaris  meldcode kindermishandeling. Je zal mij vinden op alle groepen. Mocht je nog meer over mij willen weten dan weten jullie mij te vinden.

Groetjes,
Rheina

Kimberley

Ik ben Kimberley van der Cruijsen en woon in Elsendorp. Sinds mei 2016 werk in met heel veel passie bij Kinderopvang Elsendorp. Ik ben een zorgzame meid, die daarnaast graag op een creatieve manier met de kinderen om gaat. Ook probeer ik altijd de kinderen op hun gemak te stellen en ik merk aan de kinderen dat ze vertrouwd met me zijn. Het contact met de ouders vind ik heel belangrijk, want je krijgt de zorg over hun waardevolste bezit. Ik zorg er graag voor dat ouders met een gerust hart hun kinderen bij ons achter kunnen laten. Het maakt mij blij, om elke dag weer de vrolijke gezichtjes van de kinderen te zien. En dat is de reden waarom ik dit werk zo leuk vind! Je zal mij voornamelijk vinden op de babygroep.

Groetjes,
Kimberley

Daisy

Ik ben Daisy Engelen-Verwegen en woon samen met mijn man en drie kinderen in Boekel. Sinds 2017 werk ik met heel veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik heb een onderwijsachtergrond. Ik heb 20 jaar als leerkracht op een basisschool in verschillende groepen gewerkt. Tijdens deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen, zodat ik ze goed kan motiveren en stimuleren.  Ik vind het belangrijk en leuk om de kinderen in aanraking te laten komen met de natuur en daar op een creatieve manier invulling aan te geven. Bij Kinderopvang Elsendorp heb ik verschillende taken zoals: groepsleidster, pedagogische coach en beleidsmedewerker. Je zal mij voornamelijk vinden op de Peutergroep en de BSO. 

Groetjes,
Daisy

Anita

Ik ben Anita Verschuren en woon samen met mijn man in Gemert. Onze 2 jongens studeren en wonen op kamers. Ik ben 18 jaar werkzaam geweest als begeleidster van (dementerende) ouderen. Daarna heb ik 12 jaar gewerkt bij Kinderopvang Fides/Stichting Goo en heb in verschillende groepen gewerkt. Sinds april 2018 werk ik met heel veel plezier en enthousiasme bij Kinderopvang Elsendorp. Ik vind het geweldig om te zien hoe elk kind, iedere dag weer kleine ontwikkelingen doormaakt en om daarop in te spelen. Ik bied veel taalactiviteiten aan zoals: voorlezen, rollenspelen, muziek, beweging en spel,… om de taalontwikkeling bij de kinderen te stimuleren en ontwikkelen. Je zal mij voornamelijk vinden op de Peutergroep en de BSO.

Groetjes,
Anita

Linda

Ik ben Linda van Sleeuwen en woon in Venhorst.  Op  mijn vrije dagen ben ik druk met het bouwen van een huis in Elsendorp waar jullie me vast wel een keer bezig zullen zien. Ik ben 8 jaar werkzaam binnen de kinderopvang. Sinds 2 jaar werk ik met heel veel plezier bij kinderopvang Elsendorp als fulltime kracht.  Ik vind het leuk en belangrijk om actief bezig te zijn met de kinderen waaronder dansen, beweegspelletjes, stoeien enz. Verder vind ik het ook heel fijn om 1 op 1 met de baby’s te knuffelen of een flesje te geven om zo een goede vertrouwensband op te bouwen. Je zal mij voornamelijk vinden op de babygroep .

Groetjes,
Linda

Nikki

Ik ben Nikki Albers en woon samen met mijn vriend in Gemert. Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker kinderopvang gevolgd en ben hiervoor in april 2018 geslaagd. November 2018 ben ik begonnen in dit geweldige kinderdagverblijf. Je zal me voornamelijk vinden op de babygroep.  Ik vind het belangrijk dat er rust is op de groep en ik neem de tijd om alle kinderen goed de aandacht te geven tijdens 1 op 1 momentjes. Wil je meer over mij weten of heb je vragen? Spreek mij gerust een keer aan. Hopelijk tot snel! 

Groetjes,
Nikki

Francis

Ik ben Francis Reffeltrath, moeder van 3 kinderen en inmiddels een trotse oma!
Na het behalen van mijn diploma Agogisch Werk ben ik aan het werk gegaan in de kinderopvang. De laatste 20 jaar was ik in dienst bij Stichting GOO in Gemert, waarbij ik op diverse locaties en groepen met veel plezier binnen de kinderopvang heb gewerkt.
De taalontwikkeling bij kinderen vind ik interessant en vind het fijn mijn steentje daaraan te kunnen bijdragen.
Vandaar dat ik graag voorlees, liedjes zing en in gesprek ga met kinderen van diverse leeftijden. Je zal me vooral vinden op de peutergroep.
Vanaf mei 2019 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Elsendorp. De kleinschaligheid spreekt me hier erg aan. We hebben een prachtige locatie en een gezellig team!

Groetjes,
Francis

Carola

Ik ben Carola van Hout en samen met mijn man en onze 3 kinderen wonen wij in Gemert. Ik ben sinds 2009 werkzaam binnen de kinderopvang. Sinds 2020 werk ik met heel veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik ben creatief en bedenk graag leuke activiteiten om met de kinderen te doen, zodat zij zich op alle gebieden goed kunnen ontwikkelen. Ik ben rustig en daardoor voelen kindjes zich vaak snel op hun gemak.

Je zal mij voornamelijk vinden op de babygroep.

Groetjes,
Carola

Rachel

Ik ben Rachel van Stratum-Gruijters en samen met mijn man woon ik in Boekel.  Vanaf 2013 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds 2020 werk ik met heel veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker kind mogen zijn en ze hun talenten en kwaliteiten spelenderwijs leren ontdekken. Ik ben een echte doener en initiatiefnemer. Ik ben creatief in het bedenken van leuke en nieuwe activiteiten om samen met de kinderen te doen. Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn, dat ze kunnen genieten, groeien en een fijne dag bij ons hebben! Het begeleiden en ondersteunen tijdens het maken van nieuwe vriendjes, het stimuleren van de ontwikkeling, het lachen van en met de kinderen en de grappige opmerkingen die kinderen regelmatig maken, laten mij enorm van dit mooie vak genieten!

Groetjes,
Rachel

Leon

Ik ben Leon van Lankveld en samen met Milanda en de kinderen wonen wij naast de Kinderopvang. Bij de kinderopvang zien jullie mij voornamelijk op kantoor waar ik me bezig houd met alles wat er achter de schermen moet gebeuren, zodat de pedagogisch medewerkers zich maximaal op de kinderen kunnen richten. Daarnaast zorg ik voor het onderhoud, haal ik incidenteel BSO kinderen van school en word ik door de kinderen ingeschakeld als er iets kapot is, “Leon maken” hoor ik dan de kinderen zeggen. Naast de werkzaamheden bij de kinderopvang werk ik parttime bij de ambulancedienst in Uden. Door de onregelmatige werktijden zien jullie mij niet op vaste dagen op kantoor.

Heeft u een vraag of opmerking kom gerust binnenlopen, wij staan u graag te woord.

Groetjes,
Leon