ONS TEAM

Wij werken met een zeer enthousiast en deskundig team van vaste pedagogisch medewerkers. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd volgens de laatst gestelde pedagogische eisen, bezitten allen het ehbo diploma en worden continue gecoacht en getraind.

Zij stellen zich graag aan u voor:

 

Milanda

Ik ben Milanda Rietjens en samen met mijn partner Leon zijn wij de trotse eigenaars van Kinderopvang Elsendorp. Ik ben  moeder van drie dochters.
Ik heb vele jaren ervaring binnen de kinderopvang en het was een prachtige uitdaging om onze eigen kinderopvang op te zetten. Elke dag geniet ik van alle vrolijke kinderen die in onze huiselijke kinderopvang groeien en bloeien. Elk kind is bijzonder en ik vind het heel belangrijk om kinderen het gevoel te geven dat ze er mogen zijn. Ik ben zorgzaam en straal rust uit naar de kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen en dat ze zich goed kunnen ontwikkelen. Ik geniet erg van het zingen van kinderliedjes  en het voorlezen van mooie prentenboeken. Je zal mij vinden op alle groepen.

Groetjes,
Milanda

Kimberley

Ik ben Kimberley van der Cruijsen en woon samen met mijn vriend in Boekel. Sinds  2016 werk in met heel veel passie bij Kinderopvang Elsendorp. Ik ben een zorgzame meid, die daarnaast graag op een creatieve manier met de kinderen om gaat. Ook probeer ik altijd de kinderen op hun gemak te stellen en ik merk aan de kinderen dat ze vertrouwd met me zijn. Het contact met de ouders vind ik heel belangrijk, want je krijgt de zorg over hun waardevolste bezit. Ik zorg er graag voor dat ouders met een gerust hart hun kinderen bij ons achter kunnen laten. Het maakt mij blij, om elke dag weer de vrolijke gezichtjes van de kinderen te zien. En dat is de reden waarom ik dit werk zo leuk vind! Je zal mij voornamelijk vinden op de babygroep.

Groetjes,
Kimberley

Daisy

Ik ben Daisy Engelen-Verwegen en woon samen met mijn man en drie kinderen in Boekel. Sinds 2017 werk ik met heel veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik heb een onderwijsachtergrond. Ik heb 20 jaar als leerkracht op een basisschool in verschillende groepen gewerkt. Tijdens deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan met kinderen, zodat ik ze goed kan motiveren en stimuleren.  Ik vind het belangrijk en leuk om de kinderen in aanraking te laten komen met de natuur en daar op een creatieve manier invulling aan te geven. Bij Kinderopvang Elsendorp heb ik verschillende taken zoals: groepsleidster, pedagogische coach en beleidsmedewerker. Je zal mij voornamelijk vinden op de Peutergroep en de BSO. 

Groetjes,
Daisy

Charlotte

Ik ben Charlotte Bernts en woon samen met mijn vriend in Gemert. Vanaf 2015 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds december 2021 werk in dit supermooie kinderdagverblijf! Het kleinschalige, warme en huiselijke gevoel sprak mij meteen aan. Ik ben ervan overtuigd dat de kinderen en ouders net als ik met een fijn gevoel binnen zullen komen. Ik geniet van het buiten zijn met de kinderen, maar vind het ook leuk om lekker creatief bezig te zijn. Ook bouw ik graag een fijne, vertrouwde band op met de kinderen en ouders zodat ze hun kindje met een gerust hart bij mij achterlaten. Dat ik een steentje mag bijdragen in de ontwikkeling van een kind maakt dit werk voor mij extra bijzonder!

Je zal mij voornamelijk zien op de babygroep en peutergroep.

Groetjes,
Charlotte

Linda

Ik ben Linda van Sleeuwen en woon samen met mijn vriend en 2 dochtertjes in het gezellige Elsendorp.  Ik ben sinds 2010 werkzaam binnen de kinderopvang en sinds 2018 werk ik bij Kinderopvang Elsendorp.  Ik vind het leuk en belangrijk om actief bezig te zijn met de kinderen zodat ze zich sociaal-emotioneel en motorisch goed kunnen ontwikkelen. Ik vind het heerlijk om met de kinderen te stoeien en allerlei beweegspelletjes te doen.  Verder vind ik het ook heel fijn om 1 op 1 met de kinderen te knuffelen, kletsen om zo een goede vertrouwensband op te bouwen. Kinderen moeten het gevoel krijgen dat ze gehoord en gezien worden.  Ik heb voornamelijk gewerkt op de babygroep en sinds kort werk ik op de peutergroep.

Groetjes,
Linda

Nikki

Ik ben Nikki Albers en woon samen met mijn vriend in Gemert. Sinds November 2018 werk ik in dit geweldige kinderdagverblijf. Ik ben een spontane zorgzame meid en straal rust uit op de groep. Zo kan ik de kindjes goed op hun gemak stellen en troost bieden wanneer nodig. 

Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en kijk ik er naar uit om alle vrolijke snoetjes weer te zien en ze te vermaken met leuke activiteiten, hen bezig te zien in hun eigen spel, ze te zien groeien en bloeien maar ook met 1 op 1 momenten. Ik geniet er dan heel erg van om de kindjes aan het lachen te maken en een fijne sfeer op de groep te creëren. 

Ik ben als fulltime medewerkster te vinden op de babygroep, maar ook kun je me zo nu en dan vinden op kantoor. Ik maak samen met Kimberley en Leon de planningen voor zowel de kinderen als voor het personeel en vindt dit ook erg leuk om te doen! 

Groetjes,
Nikki

Carola

Ik ben Carola van Hout en samen met mijn man en onze 3 kinderen wonen wij in Gemert. Ik ben sinds 2009 werkzaam binnen de kinderopvang. Sinds 2020 werk ik met heel veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik ben creatief en bedenk graag leuke activiteiten om met de kinderen te doen, zodat zij zich op alle gebieden goed kunnen ontwikkelen. Ik ben rustig en daardoor voelen kindjes zich vaak snel op hun gemak.

Je zal mij voornamelijk vinden op de Peutergroep.

Groetjes,
Carola

Rachel

Ik ben Rachel van Stratum-Gruijters en samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Boekel.  Vanaf 2013 ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en sinds 2020 werk ik met heel veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik vind het belangrijk dat kinderen lekker kind mogen zijn en ze hun talenten en kwaliteiten spelenderwijs leren ontdekken. Ik ben een echte doener en initiatiefnemer. Ik ben creatief in het bedenken van leuke en nieuwe activiteiten om samen met de kinderen te doen. Ik probeer er iedere dag voor te zorgen dat de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn, dat ze kunnen genieten, groeien en een fijne dag bij ons hebben! Het begeleiden en ondersteunen tijdens het maken van nieuwe vriendjes, het stimuleren van de ontwikkeling, het lachen van en met de kinderen en de grappige opmerkingen die kinderen regelmatig maken, laten mij enorm van dit mooie vak genieten!

Groetjes,
Rachel

Lisse

Ik ben Lisse van de Ven en woon in Boekel. Ik ben in het jaar 2020 geslaagd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Sinds April 2021 werk ik met veel plezier bij Kinderopvang Elsendorp. Ik ben een enthousiaste meid, die erg vrolijk wordt van alle stralende kindjes hier op de opvang. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich ontwikkeld op een manier, en tempo dat het kind nodig heeft en draag daar graag een steentje aan bij. Verder ben ik een echte doener en houd ik er van om lekker actief met de kinderen bezig te zijn. Met de kinderen buiten spelen, voetballen, tikkertje doen, trampoline springen, noem het maar op! Mocht je nog meer over mijn willen weten, spreek me gerust een keer aan.

Groetjes,
Lisse

Marieke

Mijn naam is Marieke Reijnen en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Boekel. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in de Kinderopvang en ga nog steeds iedere dag met veel plezier naar mijn werk.

Door mijn open houding en rustige benadering voelen kinderen zich vaak snel op hun gemak bij mij en door een goede afstemming met jullie als ouders probeer ik zo een veilige en warme omgeving te creëren waar jullie kind(eren) zich helemaal thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Verder ben ik een echte teamspeler, collegiaal, makkelijk in de omgang en bijna altijd vrolijk. Mochten jullie nog meer van me willen weten dan weten jullie me te vinden!

Groetjes,
Marieke

Gitte

Ik ben Gitte van Os en woon in Boekel. Jullie hebben mij vast al eens zien lopen bij Kinderopvang Elsendorp, hier heb ik 2 jaar stage gelopen. In 2022 ben ik geslaagd voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Ik ben zorgzaam en straal rust uit naar de kinderen. Daarnaast ben ik ook creatief en bedenk ik graag leuke activiteiten om met de kinderen te doen, zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen. Elk kind is uniek en ik vind het belangrijk om kinderen het gevoel te geven dat ze er mogen zijn. Ook vind ik het belangrijk om een vertrouwensband met de kinderen op te bouwen door 1 op 1 momentjes te hebben, en natuurlijk ook een goede band met de ouders te creëren zodat ze met een gerust hart hun kindje(s) bij mij kunnen achterlaten.
Mochten jullie nog meer van me willen weten, dan weten jullie me te vinden!

Groetjes,
Gitte

Eva

Ik ben Eva Kuipers en woon samen met mijn vriend in het mooie Boekel.
Sinds 2023 werk ik met veel plezier bij kinderopvang Elsendorp.

Ik geef de kinderen graag een fijn en warm gevoel, zodat zij zich welkom en gezien voelen.
Een vertrouwensband bouw ik op door met de kinderen 1 op 1 momenten te hebben.
Het contact met de ouders vind ik erg belangrijk, zij geven immers hun kostbaarste bezit bij ons af.
Ieder kind is uniek en dat maakt mijn werk zo mooi.

Verder ben ik graag creatief bezig en denk graag in oplossingen.
Je zal mij op alle groepen vinden.

Groetjes,
Eva

Jonne

Ik ben Jonne Kanters en ik woon in Boerdonk. In november 2022 ben ik begonnen met de opleiding BBL gespecialiseerd pedagogisch medewerker op het Koning Willem 1 college in Veghel.

Ik ben heel blij dat ik op dit mooie kinderdagverblijf alles mag leren en hopelijk te slagen voor mijn opleiding. Ik ben een enthousiaste meid en word erg vrolijk van het werken met kinderen.

Creatief en actief bezig  zijn zowel binnen als buiten is iets wat ik heel graag doe. Door leuke activiteiten te bedenken waardoor de kinderen ze zich goed kunnen ontwikkelen op vele gebieden vind ik erg leuk. Ook bouw ik graag een goede band op met de kinderen en hun ouders zodat ze met een fijn gevoel naar de kinderopvang gaan. Wil je graag meer over mij weten spreek me dan gerust een keertje aan.

Groetjes,
Jonne

Leon

Ik ben Leon van Lankveld en samen met Milanda en de kinderen wonen wij naast de Kinderopvang. Bij de kinderopvang zien jullie mij voornamelijk op kantoor waar ik me bezig houd met alles wat er achter de schermen moet gebeuren, zodat de pedagogisch medewerkers zich maximaal op de kinderen kunnen richten. Daarnaast zorg ik voor het onderhoud, haal ik incidenteel BSO kinderen van school en word ik door de kinderen ingeschakeld als er iets kapot is, “Leon maken” hoor ik dan de kinderen zeggen. Naast de werkzaamheden bij de kinderopvang werk ik parttime bij de ambulancedienst in Uden. Door de onregelmatige werktijden zien jullie mij niet op vaste dagen op kantoor.

Heeft u een vraag of opmerking kom gerust binnenlopen, wij staan u graag te woord.

Groetjes,
Leon